AdClikXpress
Author:
Seby
Blog URL:
http://wazzub.perfectinter.net/blogs/adcliksebyco
Tags:
Description:
CUM SĂ CÎȘTIGI BANI ONLINE, "CU ZERO COST ȘI ZERO RISC "
ȘI MAI ALES CĂ PRIMEȘTI 10$ BONUS CA SĂ ÎNCEPI AFACEREA PE DURATĂ NELIMITATĂ,
Bookmark:
AdClikXpress

 


Inainte de a parasi acest Blog efectuati o cautare cu acest nou motor de cautare.

 

Ixquick

 


CUM  SĂ  CÎȘTIGI  BANI  ONLINE, "CU ZERO COST ȘI ZERO RISC "
ȘI  MAI  ALES  CĂ PRIMEȘTI  10$  BONUS  CA SĂ ÎNCEPI   AFACEREA  PE  DURATĂ NELIMITATĂ, 
 

 

  AFACEREA PROFIT CLICKING 
    Ad ClikXpress(PC) este una din cele mai mari companii de advertising(publicitate online).Site-ul PC se afla in primele 250 de site-uri din lume in ceea ce priveste traficul online.

Aceasta companie este pe piata online tocmai din 2004 si milioane de afaceristi independenti deja au profitat de aceasta unica oportunitate furnizata de catre PC. Formula matematica care sta in spatele acestui sistem, este ingenioasa si este ceea ce face ca Profit Clicking sa dureze pe termen nelimitat.

  ASA CUM SPUNE SI DIN ANUNTUL DE INCEPUT PRIMESTI 10$ BONUS CA SA POTI INCEPE TREABA FARA NICI UN BAN SI FARA NICI UN RISC DE A PIERDE CEVA.
  EU ASA CEVA NU AM MAI INTALNIT PINA ACUM, CA SA POTI FI AJUTAT SA PORNESTI O AFACERE PE NET IN CARE SA PRIMESTI ACEL BONUS  DE INSCRIERE SI APOI SA CASTIGI BANI FARA SA INVESTESTI DIN BANII TAI PENTRU INCEPUT.   
                                        

   CUM VA SPUNEAM CU ZERO COST SI ZERO RISC POTI INCEPE ACEASTA AFACERE UNDE EFECTIV NU AI NIMIC DE FACUT, NU CUMPERI, NU VINZI, ADICA NU STAI SA SUNI SI SA FACI CAPUL MARE CA AI NU STIU CE PRODUS DE VINZARE, NU STAI SA TE TOT INFORMEZI CARE SINT PRETURILE MAI BUNE SI SA CUMPERI CHELTUIND BANI, EFECTIV NU FACI MAI NIMIC DIN TOATE ASTEA.

  DEJA STIU CA MULTI VOR SPUNE: FUGI MAI DE AICI, VII TU SA NE VINZI ASEMENEA GOGOSI SI GOGONELE PRECUM CA NU FACI NIMIC SI UNDE MAI PUI CA PRIMESTI SI BANI CA SA POTI INCEPE TREABA?!?!....
IAR EU POT SA VA SPUN CA ASA AM GANDIT SI EU LA INCEPUT, CE MAI E SI CU TREABA ASTA? CHIAR E PE BUNE? 
  DAR FIINDCA TOT INCERCASEM FEL SI FEL DE ALTE SITE-URI DE FACUT BANI PE NET SI UNDE ACOLO MAI SI PLATEAI PENTRU INSCRIERE SI ALTE PLANURI DE CASTIG, MI-AM ZIS HAI MAI SA INCERC SI PE ASTA, CA VORBA AIA ''INCERCAREA MOARTE NU ARE''. 

        DUPA CE AI DAT CLICK PE ACEST BANER DE SUS (Atentie!!! si verifica

daca apare pe pagina care s-a deschis,mesajul de intampinare ''Welcome, guest of djvio!'', iar dupa logare in cont sa vezi daca acolo unde este numele tau si id tau apare la REFERRER: ghita viorel.Daca nu, sa ma contactezi imediat la id mess djvio2002 pentru ca nu e bine facuta inregistrarea) SI AI FACUT INSCRIEREA IN SITE, CARE ESTE FOARTE SIMPLA DE FACUT, COMPLETAND CU DATELE REALE, VEI PRIMI UN EMAIL DE CONFIRMARE SI ACTIVARE A INSCRIERII PE SITE, UN ID NUMBERESTE ID-UL CU CARE ALATURI DE PAROLA ALEASA POTI INTRA IN CONT UNDE VEI VEDEA DEJA CA IN TABELUL AD PACKAGES SINT 10$,  BONUSUL DE CARE SPUNEAM LA INCEPUT.CU ACEASTA SUMA POTI DEJA SA CUMPERI UN PACHET (POZITIE) IN SISTEM. CLICK PE BUTONUL VERDE BUY ADS DE DEASUPRA TABELULUI, COMPLETAND CITE POZITII DORESTI SA CUMPERI, APOI DAI PROCEED PENTRU A PROCESA SI APOI CONFIRMI DAND CLIKC PE BUTONUL VERDE CONFIRM MY PROCEED.DUPA CARE POTI REVENI IN DASHBOARD PANOUL CU TOATE DATELE TALE DE NAVIGARE SI AFISARE A TOT CE TE INTERESEAZA DESPRE SISTEM.CA SA NU MAI PIERZI TIMPUL TREBUIE PUSI ACEI 10$, BONUSUL PRIMIT LA INSCRIERE, LA TREABA SI AICI VINE PARTEA INTERESANTA A AFACERII !!!

   ASTFEL PENTRU FIECARE POZITIE CUMPARATA SAU PACHET(AD PACKAGE) POTI CASTIGA UN COMISION DE LUNI PANA VINERI DE 2%, IAR SAMBATA SI DUMINICA 1%.PENTRU A PRIMI ACEST COMISION ZILNIC NU TREBUIE SA FACI NIMIC ALTCEVA DECAT SA DAI 3 CLICKURI PENTRU A VEDEA 3 RECLAME A 20 SECUNDE FIECARE,SI IN CAZUL IN CARE NU POTI INTRA ZILNIC PE SITE SE POT VEDEA MAI MULTE RECLAME INTR-O ZI (Poti sa vizualizezi maxim 135 de reclame/zi, rezerva pentru 45 de zile).ELE VOR FI CONTORIZATE IN CONT LA SECTIUNEA MY TRAFFIC STATS. (Dand click pe cuvintele colorate gasesti explicatii in plus si pentru a vedea pozele, trebuie dat click in dreapta sus pe butonul galben SKIP AD).


  MAI EXACT CUM SE DESFASOARA AFACEREA PC : 

PC OFERA ACEST BONUS DE 10$, CARE ORICAND POATE FI ANULAT, ASADAR NU EZITA SI INSCRIETE, PENTRU A PORNI SI A TESTA ACEST SISTEM IN MOD ABSOLUT GRATUIT.
FIECARE PACHET DE 10$ ITI ADUCE UN CASTIG TOTAL DE 15$ DUPA UN TIMP DE 88-90 DE ZILE, PERIOADA DE MATURARE(EXPIRARE) A UNUI PACHET.TIN SA PRECIZEZ CA DUPA 45-60 ZILE SISTEMUL ISI VA RETRAGE BONUSUL DE 10$ IAR LA EXPIRAREA ACELUI PACHET , VEI RAMINE CU 5$ IN CONT.PENTRU ASTA ITI RAMINE 2 CAI DE  URMAT SI ANUME :
1.CUMPERI ALTE PACHETE DE 10$ PENTRU A GENERA ALTE NOI CASTIGURI.STIIND CA 1 ADP(AD PACKAGES) COSTA 10$ SI DE PE URMA LUI PRIMESTI 2% ADICA 0,20$ PE ZI.FACAND UN CALCUL MATEMATIC VEZI EXACT CUM STA TREABA.
       

                Astfel daca ai: 

 
10 Ad Packages: castigi .00 pe zi
25 Ad Packages: castigi .00 pe zi
50 Ad Packages: castigi .00 pe zi
100 Ad Packages: castigi .00 pe zi
500 Ad Packages: castigi 0.00 pe zi
1000 Ad Packages: castigi 0.00 pe zi
 

               POSIBIL SA AI NOROCUL CA SISTEMUL SA NU APUCE SA ISI RETRAGA ACEI 10$ DUPA 45-60 DE ZILE SI ATUNCI REINVESTESTI CUMPARAND UN NOU PACHET. DE ACEIA TREBUIE MEREU VERIFICAT CONTUL TAU CURENT IN TABELUL AD PACKAGES  SAU DACA VREI SA VEZI SITUATIA PACHETELOR SI ISTORICUL TRANZACTIILOR DAI CLICK VIEW DETAILS

2.INCEPI SA DAI SFOARA IN TARA, NU E OBLIGATORIU, DAR ESTE UTIL PENTRU TINE, DESPRE ACEASTA BUNA OPORTUNITATE DE A FACE BANI PE NET FARA SA FACI MAI NIMIC, CAUTAND SI INSCRIIND REFERALI PE LINKUL TAU, LINK PE CARE IL GASESTI IN ACEL PANOU GRI UNDE ITI ARATA SI ID-UL TAU ID NUMBER
DEOARECE TU VEI CASTIGA COMISIOANE DE PE 2 NIVELE.(AICI POTI VEDEA PAGINA CU REFERALII TAI BUTONUL GRI MY REFERRALS).DE PE NIVELUL 1, ADICA PE CEI INSCRISI DE PE LINKUL TAU IMEDIAT SUB TINE, LA CARE CASTIGI 10% SI DE PE NIVELUL 2, ADICA REFERALII REFERALILOR TAI DE PE NIVELUL 1, LA CARE CASTIGI 5%.

                             
     DAR CHESTIA CEA MAI TARE SI CEA MAI INTELIGENTA FACUTA POSIBIL DE ACEST SISTEM ESTE FAPTUL CA ITI PERMITE SA REINVESTESTI IMEDIAT CE AI IN CONT BANII(MULTIPLII DE 10$) DE A CUMPARA ALTE PACHETE.GANDESTE LOGIC SI MATEMATIC DOARECE TOTUL ESTE BINE PUS LA PUNCT IN ACEST SISTEM MATEMATIC FACUT DE AdClicXpress.TREBUIE SA REINVESTESTI MEREU ATUNCI CIND AI ATINS 10$ IN CONT SAU MULTIPLI DE 10, PENTRU CA NUMAI ASA ITI VEI MULTIPLICA RAPID CASTIGURILE.SI ASTA NU E TOTUL E DOAR PARTEA DE BAZA A SISTEMULUI PC.EL MAI ARE SI ALTE FACILITATI DE CASTIG UNELE ACTIVATE SAU IN CURS DE ACTIVARE.

        DAR  CA  SA  POTI  INTELEGE  MAI  BINE  SI  CHIAR  SA  AI  UN TERMEN  DE  COMPARATIE,  ACEST  SISTEM  ESTE  MAI  BUN  CA  O  BANCA. DEORECE  LA  O  BANCA  LA  BANII  PE  CARE  II  DEPUI PRIMESTI  O  DOBANDA  DE  KAKA  SI  DACA  VREI  SA  ITI RETRAGI  BANII  MAI  DAI  SI  NU  STIU  CE  TAXE  SI  ALTE COSTURI  DE  AJUNGI  SA  NU  ITI  POTI  SCOATE  BANII   INITIAL DEPUSI.

LUAM  UN  CAZ  CONCRET  SI  CHIAR  REAL  FACUT  DE  UNUL DINTRE   REFERALII  MEI.

EL  AVEA  LA BANCA  600$  DEPUSI  PT  A LUA  DOBANDA   LA   EI , VAI  DE  MAMA  EI  DE  DOBANDA,   DACA  AVEA  UN  10%  SI   UNDE  NU  MAI  PUI  CA  ERA  PE  AN.

DAR  HAI  SA  ZICEM  CA  PRIMEA  10%  TIMP  DE  90  DE  ZILE. ASTA  AR  INSEMNA  CA  DUPA   ACELE  3  LUNI   EL  LA   BANII   LUI  MAI  PRIMEA  IN  PLUS  60$  ADICA  TOTAL  IN  CONT   660$,  O DOBANDA  SI  O  SUMA  DE  TOATA  JENA.  A  LUAT  HOTARIREA CEA  MAI  INTELEAPTA  POSIBIL,  DUPA  CE  A  INTELES  CUM FUNCTIONEAZA  SISTEMUL  PC,  A  INVESTIT  ACESTI  BANI  DE 600$  AICI. UNDE  LA  TERMINAREA  CELOR 90  DE  ZILE  EL  A CASTIGAT  LA  ACEASTA  SUMA  UN  PROFIT  DE  300$ ,  ADICA  DE 5  ORI  SUMA  DE  LA  BANCA. DAR  NU  A  FOST  NUMAI  ATIT, ADICA  TOTALUL  DE  900$,  DEOARECE  AICI  ITI  PERMITE  SA REINVESTESTI  MEREU  BANII  TAI  SI  EL  ASTA  A  FACUT  SI  A AJUNS  LA  O  SUMA  MULT  MAI  MARE  CASTIGATA  DE  PE  URMA A  600$,  AJUNGIND  LA  UN  TOTAL  DE  PESTE  2000$.  E  SIMPLU  SI LOGIC  SA  FIE  ASA  PT  CA  EL  CU ACEA  SUMA  DE  600$   A CUMPARAT  60  DE  PACHETE  SI  PE  ZI EL  CASTIGA  12$  DE  PE URMA  LOR (60X0.20=12).

ASA  EL  MARIND  RAPID  SI   NUMARUL  DE  PACHETE  PT  CA  PE ZI  EL  ISI  PUTEA  CUMPARA  ALTE PACHETE  CARE  DE  PE  URMA LOR  PRIMEA  MAI  MULTI  BANI  PE  ZI ;) .  SIMPLU  DE  CALCULAT PENTRU  FIECARE  CE  SI  CUM  VREA  SA  INVESTEASCA  SI   MAI ALES  SA  REINVESTEASCA  PT  A  MULTIPLICA   MEREU BANII. ACOLO  IN  cONT  SE  POT  FACE  CU  AJUTORUL  UNUI CALCULATOR ,  SIMULARI  ALE  CASTIGURILOR  IN  FUNCTIE  DE CATE   PACHETE  CUMPERI  SI  PE  CE  PERIOADA  CALCULEZI CASTIGUL.  

                    

VOI  REVENI  CU  ALTE  COMPLETARI. SPOR  LA  BANI  SI  LA REFERALI !!!


 

 

Flag Counter

02/11/2013 9 Comments | Add Comment
My Options
Blogs Home
Browse Blogs
My Blogs
Create Blog
Bookmark Blog
Report
Best Of Wazzub
Spam
Mature
Blog Photos
 AdClikXpress
Subscribe